Nieuws

Start verkoop 30 appartementen en 1 kantoor Start verkoop 30 appartementen en 1 kantoor
Residentie Heiveld in Sint-Katelijne-Waver
Met enkel nog een lopende wijzingsaanvraag om de bouwvergunning af te stemmen op het definitieve stabiliteitsontwerp, is de verkoop voor Residentie Heiveld van start gegaan. De bouwvergunning werd eind december toegekend en de werken starten in de periode juni – augustus 2014.
Voorstelling project Eikenveld Voorstelling project Eikenveld
Londerzeel
In november konden de inwoners van Londerzeel kennis maken met ons nieuw project dat 4 passiefwoningen en 2 lage-energiewoningen omvat. Het ontwerp van onze passiefwoningen werd door vzw Passiefhuis volledig goedgekeurd in overstemming met de geldende normen voor passiefbouw. De verkoop van de woningen in Eikenveld start op 15 januari.
Un Poco Mas Un Poco Mas
Geel
Ons project in Geel loopt bijna ten einde. De winkel onderaan het pand is in gebruik genomen en het laatste appartement wordt op dit ogenblik afgewerkt. De oplevering van het appartement is voorzien in februari.
Start ontwerp project Minneveld Start ontwerp project Minneveld
Kortenberg
Na de goedkeuring van de verkaveling klopten we aan bij architect Jan Boons. Hij is ondertussen volop bezig met het voorontwerp van de 5 woningen die deze verkaveling zullen vormen. Elke woning zal een halfopen bebouwing zijn die opgetrokken wordt uit houtskeletbouw. Daarnaast wordt voor elke woning de extra optie uitgewerkt om 4 slaapkamers en 2 badkamers te voorzien.
Sint Katelijne Waver – Heiveld: Voorontwerp wordt in bouwaanvraag gegoten
Het voorontwerp werd nog een laatste maal besproken met de gemeentelijke bouwdienst en stedenbouw en we verwachten de bouwaanvraag in te dienen in de loop van juni 2013.
Londerzeel: Bouwaanvraag klaar
Na de laatste besprekingen met de vzw Passiefhuis werden de laatste opmerkingen verwerkt in het bouwaanvraagdossier dat ten laatste eind mei 2013 zal ingediend worden. groupV2 zal dit project realiseren in opdracht van Machiels Building Solutions n.v.
Heist op den Berg / Booischot – Kleine Pijpel: Verkoop gestart
Na het bekomen van bouwtoelating van de twee typewoningen kunnen de gronden en woningen te koop aangeboden worden.
Geel – Un Poco Mas: Appartementen onder dak
Nu de dakwerken worden beëindigd zijn de installatiewerken voor de technieken volop op gang.